Vrije Basisschool Wezel

Keiheuvelstraat 7a, 2400 Mol - tel 014/810316 - Sportlaan 1, 2490 Balen - tel 014/811327 - contact@basisschoolwezel.be

Bosklassen

Elk schooljaar gaan de leerlingen van het zesde leerjaar op bosklassen naar Massembre. Tijdens en na de bosklassen kan je leuke weetjes via Facebook volgen.

Notice for site admin.

Due to Facebook API changes it is now required that you use your own Facebook Access Token. To obtain a token, please use this tool. We apologize for any inconvenience.

To hide this message add the following to your website CSS file: .cff-error-msg{display:none;}

Unable to display Facebook posts.

| v1.5 | prd | over / contact | aanmelden