Vrije Basisschool Wezel

Keiheuvelstraat 7a, 2400 Mol - tel 014/810316 - Sportlaan 1, 2490 Balen - tel 014/811327 - contact@basisschoolwezel.be

Brieven voor ouders

 • Uitnodiging infoavonden KSOM voor ouders 6de lj.
 • Schoolzwemmen

  Het zwembad Vita Den Uyt is bijna klaar.
  Dit betekent voor onze leerlingen dat we na lange tijd opnieuw kunnen gaan zwemmen. Het nieuwe zwembad ziet er knap uit!
  De kleuters van de derde kleuterklas kunnen 1x per maand terecht op woensdagvoormiddag van 09.45 tot 10.15 uur. De eerste zwembeurt voor de kleuters is gepland op woensdag 20 februari 2019.
  De leerlingen van de lagere school zwemmen om de veertien dagen op dinsdagnamiddag. De eerste zwembeurt voor de lagere school is gepland op dinsdag 12 maart 2019. Een brief met de praktische regeling en afspraken wordt nog bezorgd.

  Groenten en fruit op school

  Onze school doet mee aan het Oog voor Lekkers-project. Dankzij Europese en Vlaamse subsidies en met steun van de groente- en fruitsector kunnen scholen uit het basisonderwijs (kleuter en lager) genieten van een financiële ondersteuning voor fruit en groenten. Via het project willen we leerlingen helpen van fruit en groenten een dagelijkse gewoonte te maken.

  Informatie voor ouders

  Enkele weetjes of extra achtergrond. Altijd goed om even bij stil te staan.

  Luizen uitroeien in 8 stappen

  Hoe weet je of je kind luizen heeft? Gebruik de natkamtest. De luizen nadien uitroeien, doe je in 8 simpele stappen.

  Met de ABC-methode maak je jezelf als ouder sterk in huiswerk begeleiden

  Afspraken maken, bemoedigen en controleren. Volgens dit ABC leer je hoe je het huiswerk van je kind het best begeleidt. Lees verder...

  Eerste hulp bij pesten: 3 tips

  Wordt je kind gepest? Het pesten kan je misschien niet onmiddellijk stoppen, maar weet dat je kind vraagt naar troost, hoop en begrip. In deze video krijg je basistips bij pesten. Lees verder...

     
  | v1.5 | prd | over / contact | aanmelden