Vrije Basisschool Wezel

Keiheuvelstraat 7a, 2400 Mol - tel 014/810316 - Sportlaan 1, 2490 Balen - tel 014/811327 - contact@basisschoolwezel.be

Oudercomité

Doel

De oudervereniging stelt zich tot doel de opvoeding en het onderwijs van de leerlingen te ondersteunen. Zij wil een schakel zijn in communicatie tussen school en ouders; bovendien vertegenwoordigt zij ook hun belangen in de schoolraad.
Meer in het bijzonder heeft het oudercomité als doel:
  • de ouders in te lichten door middel van pedagogische avonden, informatieavonden en oudervergaderingen.
  • op een constructieve wijze met de school betrokken zijn.
  • de school financieel en materieel te ondersteunen.
  • Op deze wijze wil het oudercomité bijdragen tot de uitbouw van een christelijk geïnspireerde opvoedingsgemeenschap.

Voorzitter: Tom Van Gestel
    De namen van de leden van het oudercomité worden vermeld op de algemene uitnodiging. Deze uitnodiging wordt aan alle ouders bezorgd in het begin van het schooljaar.

Werking

In principe wordt er maandelijks op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur vergaderd in de personeelskamer van de school. Elke geïnteresseerde ouder kan aansluiten via de school of via de leden van het oudercomité, na ondertekening van de engagementsverklaring.

Vaste activiteiten
  • restaurantdag
  • kienavond
  • grootouderfeest
  • schoolfeest
  • ontbijt
  • pedagogische avond
  • Andere activiteiten
    Daarnaast verleent het oudercomité haar medewerking aan:
  • de uitvoering van diverse werken
  • door de school ingerichte festiviteiten

• Notice for site admin.

Due to Facebook API changes it is now required that you use your own Facebook Access Token. To obtain a token, please use this tool. We apologize for any inconvenience.

To hide this message add the following to your website CSS file: .cff-error-msg{display:none;}

Unable to display Facebook posts.

| v1.5 | prd | over / contact | aanmelden